FireControl | Om Firecontrol
10148
page,page-id-10148,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,hudson-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Vad kan vi göra för er?

  • Kontakt

  • Behovsanalys

  • Offert

  • Arbetet utförs

  • Dokumentation

Vi på FireControl är som bäst när vi tidigt i projekten får möjlighet att vara med och ta ett helhetsgrepp över brandskyddet. Med vår breda kompetens och långa erfarenhet av brandskydd levererar vi väl genomtänkta lösningar som är enkla, trygga och funktionella.

Kvalitet och miljöarbetet prioriterar vi högt, därför arbetar vi enligt ISO 9001 och 14001. Vi arkiverar alla utförda projekt med egenkontroller, anteckningar, ritningar etc. Vilket innebär att vi vet exakt var och vad vi har brandskyddat hos er, med vilka produkter och vilken montör som har utfört arbetet.

Fasta priser lämnar vi gärna på våra installationer, så ni lätt kan jämföra oss med våra kollegor i branschen. Via ett kundmöte eller telefonrådgivning hjälper vi er gärna i ett tidig skede av era projekt med att få rätt kvalitet och den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige så oavsett vart du befinner dig så tar vi ansvar för hela ditt brandskydd. Av oss så ska du alltid förvänta dig ett kostnadseffektivt brandskydd med initiativrika och engagerade medarbetare.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Personerna bakom

Jan Hernborg

Jan Hernborg

Jan arbetar som vår företagsledare, han är den som ser till att inköpen & siffrorna blir rätt och lönerna betalas ut. Jan planerar & koordinerar också våra installationstekniker. Med över 30-års erfarenhet som företagare känner vi oss trygga med att ha honom som ledare i bolaget.

Robert Gustavsson

Robert startade sin karriär som montör av brandtätningar och brandskydd av bärande konstruktioner i början av 1990-talet och övergick till teknisk försäljning i mitten på 2000-talet. Idag arbetar han med projektledning och teknisk försäljning av vårt passiva brandskyddsprogram. 

Robert Gustavsson
Tommy Björk

Tommy Björk

Tommy började sin karriär som montör av brandtätningar och brandskydd av bärande konstruktioner i slutet av 1980-talet och övergick till teknisk försäljning i mitten på 1990-talet. Han arbetar idag med projektledning och teknisk försäljning av vårt passiva brandskyddsprogram.

Dick Johansson

Dick arbetar med projektledning och teknisk försäljning av vårt passiva brandskyddsprogram med inriktning på brandtätning och utvecklingsfrågor. Han har lång erfarenhet av brandtätning av byggnationer, eftersom han har varit med i branschen sedan mitten på 1980-talet. Han var under 18 år även produktchef för varumärket FireSeal. Dick har lång erfarenhet av försäljning och teknisk support i och utanför Sverige.

bild2